Terugbetaling aanvragen

Chloe Wrathmall Bijgewerkt door Chloe Wrathmall

Terugbetaling aanvragen

Organisatoren van evenementen maken en beheren hun evenementen op Howler. Zij zijn verantwoordelijk voor het instellen van het terugbetalingsbeleid. Afhankelijk van het beleid van de organisator kun je een volledige of gedeeltelijke terugbetaling voor je ticket(s) aanvragen.

Heb je opgewaardeerde voorwaarden voor terugbetaling gekocht? Volg de onderstaande stappen tot Stap 3, waar je een terugbetaling kiest met ‘Refund Protect’.

Zo werkt het:

1. Log in op howler.co.za met je e-mailadres van je Howler account en klik op het tickets tabblad bovenaan de pagina.
Bild

1. Schritt 2:

Klik op de 3 stippen aan de rechterkant van je ticket en kies de optie restitutie vragen.

Opgelet! Alleen de oorspronkelijke koper kan om terugbetaling vragen.
  1. Schritt 3:

Bevestig welk ticket je wilt terugbetalen en klik op de vraag terugbetaling knop.

Als je de ‘Upgraded Refund Terms’ gekocht hebt, kun je een 100% terugbetaling vragen - zelfs als de organisator in zijn terugbetalingsbeleid "geen terugbetaling" heeft aangegeven. Klik gewoon op de knop Aanvragen via Refund Protect, zoals hieronder te zien is.

Je terugbetalingsverzoek wordt binnen 3-5 dagen verwerkt. Na goedkeuring wordt je geld binnen nog eens 3-5 dagen teruggestort op de rekening van de oorspronkelijke koper.

Hulp nodig? Neem contact op met support@howler.co.za en een van onze supportmedewerkers zal je helpen met je terugbetaling.