Verwijder uw ticket uit wederverkoop

Chloe Wrathmall Bijgewerkt door Chloe Wrathmall

1. Log in op uw Howler-account en ga naar Tickets
  2. Selecteer de 3 stippen aan de rechterkant van het ticket vermeld op Wederverkoop en klik op de optie " Verwijderen uit Wederverkoop ".
Als uw ticket zich in iemands winkelwagentje bevindt, kunnen we het niet verwijderen, tenzij ze het winkelwagentje verlaten of de sessie verloopt. Je krijgt een bevestiging als het is gekocht en het ticket verdwijnt van je account.
  1. Zodra het is verwijderd uit Wederverkoop, kun je je ticket terug vinden in je account.

Hoe hebben we het gedaan?

Koop tweedehands tickets