Kredietkaart

Zorg ervoor dat je je ticketaankopen voltooit voordat de timer in de rechterbovenhoek afloopt om te voorkomen dat je reservering verloopt!
  1. Selecteer Creditcard als uw betaalmethode
  1. Vul uw kaartgegevens in op het betalingsformulier om de betaling te verwerken.
    Klik op 'Kaart onthouden' om uw kaart op te slaan voor toekomstige aankopen bij Howler.
    Uw kaartgegevens worden veilig verzonden via een HTTPS-verbinding en verwerkt door onze volledig PCI-compatibele betalingspartner, Peach Payments. Op geen enkel moment heeft Howler ooit interactie met uw creditcardgegevens.
    Om op onze website te kunnen betalen, moet uw kaart geregistreerd zijn voor 3D secure . Neem contact op met uw bank om 3D secure voor uw kaart te activeren.
  2. Zodra u de betaling heeft voltooid, worden uw tickets uitgegeven. Als u op het downloadpictogram op uw ticket klikt, wordt het onmiddellijk gedownload. U kunt ook op elk gewenst moment naar uw Wallet navigeren, waar u al uw tickets kunt zien en downloaden.
  3. We zullen je ook je tickets e-mailen, om er absoluut zeker van te zijn dat je hebt waar je voor hebt betaald! Als je je e-mail niet kunt vinden, controleer dan je map met ongewenste berichten/promoties of zoek naar e-mails van team@howler.co.za.

Hoe hebben we het gedaan?

Opgeslagen kaarten

Visa Afrekenen